Ciprian Cordos DogMasterVasile Cordos DogMaster

Activitatea scolii de dresaj Dogmaster a inceput in anul 1999 iar numarul clientiilor nostrii a crescut in fiecare an.

Acest site a luat nastere din pasiune pentru dresaj si intentioneaza a fi un sprijin pentru toti cei care isi doresc un caine educat. Bazandu-ne pe experienta acumulata, incercam sa acoperim o cat mai mare parte din ceea ce inseamna dresajul: socializare, disciplina, paza. Metodele aplicate pentru invatarea si fixarea comenzilor sunt general valabile dar, in acelasi timp sunt direct influentate de capacitatea de asimilare a informatiilor de fiecare caine in parte.

Cei doi instructori ai scolii, Ciprian Cordos si Vasile Cordos, va ajuta sa intelegeti comportamentul cainelui dumneavoastra, cum sa comunicati cu el, pentru a avea intr-adevar un animal de companie.

Terenul de dresaj de care dispunem, situat in centrul orasului, dotat cu nocturna si aparate de dresaj, asigura conditiile necesare pentru pregatirea cainelui dumneavoastra, pentru examene si competitii de dresaj cat si pentru educarea cainilor de companie.

Nu in ultimul rand multumim celor care au apelat cu incredere la serviciile oferite de noi, si speram ca pe viitor numarul lor va fi tot mai mare.

Vezi Rezultatele Scolii de Dresaj Canin DogMaster
Vezi Portofoliul lui Ciprian Cordos
Vezi Portofoliul lui Vasile Cordos

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Sat Nădășelu, Cluj
Lu - Du: 9.00 - 18.00
Link-uri Rapide

2024 © Toate Drepturile Rezervate de DogMaster. Membru premium vetghid.ro