Prieteni pe bune!Dresaj Canin

Dresaj canin de grup.
https://www.dogmaster.ro/wp-content/uploads/2021/09/text_02.png

EXPERIENTA NE RECOMANDA

Dresajul este asigurat de instructorul canin Cordos Ciprian, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul canin si fondatorul Școlii de Dresaj DogMaster.

DRESAJ DE GRUP

Ședințele de dresaj se desfășoară pe terenul Școlii de dresaj Dogmaster și sunt structurate sub forma dresajului de grup, in cadrul cărora stăpânii lucrează cu câinele, sub îndrumarea instructorului Ciprian Cordos. Pe parcursul orelor de dresaj, proprietarii învață cum să își controleze patrupedul și cum sa comunice eficient cu acesta. Datorită faptului că ședințele se desfășoară în grup, câinii se obișnuiesc să își asculte stăpânul și atunci când sunt alți câini sau alte persoane de față.

CE INSEAMNA DRESAJUL?

Educarea câinelui presupune multă răbdare și consecvență din partea stăpânului, care va trebui sa mențină comenzile învățate și după terminarea cursului de dresaj. Dresajul nu înseamnă numai a da comenzi câinelui. Din contră, câinele trebuie abordat cu calm și multă răbdare. Consolidarea unei relații puternice cu câinele depinde foarte mult de nivelul de implicare al stăpânului care va păstra, prin exerciții zilnice, comenzile învățate în cadrul cursului de dresaj. Fiecare câine este unic în felul său de a fi sau de a reacționa, la diferite situații.

Dresează-ți câinele în mod profesionist cu DogMaster!

Socializeaza-ti catelul inainte de toate.

In cadrul cursului de dresaj de grup, ne propunem să facem orele de dresaj cât mai interactive și mai plăcute, atât pentru stăpâni cât și pentru câinii lor, având ca rezultat final, formarea unei relații de încredere între stăpân și câinele său.

Câinii sunt animale foarte comunicative, așadar, socializarea lor, de la vârste fragede, cu alți câini și oameni, precum și expunerea lor la diferite situații (oameni, animale, aglomerație, mașini), constituie cea mai importantă etapă din viața unui câine, pentru a putea dezvolta un comportament echilibrat. Lipsa socializării poate da nastere unor probleme de comportament: nesiguranță, agresivitate față de alți câini sau persoane, lătrat agresiv.

Un câine nu are nevoie doar sa iasa afara pentru a-si faca nevoile; are, in primul rand, nevoie de miscare si de socializare cu alți caini si oameni.

DE CE SA IMI DRESEZ CAINELE?

Cursul de dresaj de disciplină este format din 24 ședințe, și se întinde pe parcursul a 6 săptămâni ( 4 ședințe pe săptămână).

In cadrul acestor ședințe, patrupedul va învăța următoarele:

  • Mersul în lesă la pas;
  • Comanda „șezi”;
  • Comanda „culcat”;
  • Comanda „așteaptă”;
  • Comanda „aici”;
  • Comanda „liber”
  • Comanda de interzicere a unui comportament nedorit și îndreptarea unor devieri de comportament (lătrat excesiv, agresivitate față de alți oameni sau animale, anxietatea de separare, „săritul” pe stăpân sau pe alte persoane, obiceiul câinelui de a-și face nevoile fiziologice in casă, frica de a urca pe scări, refuzul de a urca in mașină, învârtitul in jurul cozii, rosul excesiv, etc.);
  • Comanda „Bravo”;
  • Socializare;
  • Elemente de divertisment, pentru relaxarea si creșterea încrederii câinelui, precum si pentru întărirea relației stăpân-caine.
CUM PARTICIP LA CURSUL DE DRESAJ?

Pentru a putea participa la lecțiile de dresaj, vârstă minimă a câinelui trebuie sa fie 5 luni și jumătate.

Pentru rezervarea locului, este necesară programarea din timp a câinelui, precum și achitarea unui avans.

CUM SE DESFASOARA CURSUL DE DRESAJ?

Cursul de dresaj de disciplină este format din 24 ședințe, și se întinde pe parcursul a 6 săptămâni ( 4 ședințe pe săptămână).

Ședințele de dresaj se desfășoară pe terenul Școlii de dresaj Dogmaster și sunt structurate sub forma dresajului de grup, in cadrul cărora stăpânii lucrează cu câinele, sub îndrumarea instructorului Ciprian Cordos.

Pe parcursul orelor de dresaj, proprietarii învață cum să își controleze patrupedul și cum sa comunice eficient cu acesta. Datorită faptului că ședințele se desfășoară în grup, câinii se obișnuiesc să își asculte stăpânul și atunci când sunt alți câini sau alte persoane de față.

MOMENTE DE NEUITATAruncă o privire la cursul de dresaj

MOMENTE DE NEUITATAruncă o privire

https://www.dogmaster.ro/wp-content/uploads/2021/09/BeFunky_1972403_624388610979284_6146812095075474258_n.jpg.jpg
ACTIVITĂȚI EXTERIOAREJoacă și Socializare
https://www.dogmaster.ro/wp-content/uploads/2021/09/BeFunky_400657_591583287593150_1237148989_n.jpg.jpg
ACTIVITĂȚI EXTERIOAREMișcare și Exerciții
https://www.dogmaster.ro/wp-content/uploads/2021/09/12036662_1124460510914767_1059235667780312761_n.jpg
ACTIVITĂȚI EXTERIOARESport și Distracție
Contact
Sat Nădășelu, Cluj
Lu - Du: 9.00 - 18.00
Link-uri Rapide

2024 © Toate Drepturile Rezervate de DogMaster. Membru premium vetghid.ro