CRONOLOGIECele mai înalte standarde
de cazare caini Cluj

Dimineața

07:00

Începe ziua

Diminețile sunt cele mai plăcute la Dog Hotel. Câinii se trezesc și ies afară într-un loc în care pot să se întindă, să se dezmorțească și să își înceapă ziua. Discuții despre ce au visat și ce au auzit pe timpul nopții au loc între căței, și după 2-3 vorbe schimbate, se aude o fanfară de stomăcele pregătite pentru micul dejun!

07:30

Masă pre-măsurată

Pentru că ținem foarte mult la alimentația tuturor cățeilor cazați la cazare caini Cluj, folosind indicațiile prioprietarilor acestora, măsurăm cu atenție mesele fiecărui cățel, îi conducem în locurile lor unde își vor lua micul dejun și așteptăm. Până atunci, echipa Dog Hotel pregătește locul de joacă, adună toate jucăriile și curăță încăperile în care sunt cazați cățeii.

08:00 – 10:00

Distracție cu jucăriile preferate

După rutina de dimineață, vine cel mai important lucru pentru bună-starea prietenilor dumneavoastră – distracția, socializarea și relaxarea! Dacă e vară, avem piscină, iar cei mai curajoși căței se vor aventura în apă, să aducă jucăriile pe care le aruncăm, vor alerga energic în curtea interioară spațioasă, vor discuta, vor sta la soare și se vor distra până la epuizare! 

10:00 – 11:00

Ne facem prieteni noi

Dacă ai găsit pentru prima dată această cazare caini Cluj, vom acorda atenție acestui aspect și vom însoți și sprijini cățelul tău până se acomodează printre ceilalți. Nu vă faceți nici o grijă, în cazul în care avem câini care se supără mai repede și nu le place foarte mult compania altor câini, aceștia vor sta în locuri separate de joacă.

La amiază

11:00 – 12:00

Prânzul și puțină relaxare

Dupa dezmortirea de dimineata, exercitiile si miscarea care pornesc organismul cainelui, ne pregatim, daca este pe lista alimentatiei cainelui tau, de pranz! Apoi urmeaza un scurt timp in care stam linistiti sa se aseze mancarea, deoarece urmeaza un program fantastic de distractie!

12:30 – 17:30

Program flexibil

In acest interval orar, orice se poate intampla: aruncaturi de obiecte in piscina, ture de alergare prin spatiul mare de la DogMaster, barfe intre caini, jocuri competitive de adus mingea si o multime de alte lucruri fantastice care sa puna mintea si trupul cainelui tau in miscare!

După-masa

17:30 – 19:00 PM

Timpul pentru exerciții

Dupa toata distractia care a avut loc, vom face cateva exercitii de imprietenire, de cunoastere si de miscare. Vom socializa cu alti caini si, incet, ne vom pregati de ora de relaxare.

Dupa 19:00

Ora de relaxare sau cina

Dupa timpul de exercitii, daca este in programul cainelui tau, acesta va servi cina sau o mica gustare pentru a recompensa faptul ca a fost cuminte si a socializat bine cu ceilalti caini. Sigur, dupa atata alergare si distractie, cainii vor sta linistiti pe iarba moale si racoroasa sa se relaxeze si sa-si spuna in gand: „Woof! Ce bine e la Dog Hotel!”

20:00

Ora de culcare

Distractia a luat sfarsit pe ziua de azi, ne indreptam cu totii catre camerele noastre, in care vom dormi, vom asculta cantecul greierilor si vom visa la a doua zi: o noua zi plina de distractie, jucarii, latrat si adulmecat lucruri noi. O noua zi la Dog Hotel by DogMaster!

Cazare Caini Cluj
Contact
Sat Nădășelu, Cluj
Lu - Du: 9.00 - 18.00
Link-uri Rapide

2024 © Toate Drepturile Rezervate de DogMaster. Membru premium vetghid.ro